Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 100 organizații culturale transmit propuneri cu privire la schemele de sprijin ale sectorului cultural

0

Peste 100 de organizații și persoane s-au raliat într-un timp scurt scrisorii inițiate de Centrul Cultural Clujean, Fundația Gabriela Tudor, Insula 42 și MetruCub – resurse pentru cultură cu privire la schemele de sprijin pentru sectorul cultural, transmise astăzi Ministrului Culturii.

Aceste observații și recomandări urmăresc să se asigure că mecanismele de sprijin răspund, în mod echitabil și eficient, diverselor categorii de organizații și persoane active în sectorul cultural independent/privat (atât non-profit, cât și cu scop lucrativ) care se luptă în momentul de față cu supraviețuirea.

Textul integral al scrisorii transmise astăzi Ministrului Culturii este disponibil aici și lista este în continuare deschisă.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.