Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Peste 10.000 de elevi sunt aşteptaţi să participe în 2012 la Job Shadow

0

Peste 10.000 de elevi sunt asteptati sa participe in 2012 la Job Shadow, programul international de orientare profesionala pentru tineri aflat la a 10-a editie in Romania.

2 februarie este ziua cand, in intreaga lume, incepe inscrierea elevilor, studentilor si companiilor in job shadowing.

Sute de mii de tineri participanti la programele Junior Achievement in Statele Unite ale Americii, Europa, Canada, Hong Kong si Japonia se vor inscrie pentru a  petrece o zi din viata lor la locul de munca pe care si l-ar dori in viitor, pentru a avea o privire asupra provocarilor de la un loc real de munca si a identifica cateva dintre competentele necesare pentru meseria pe care si-o doresc.

Obiectivul programului este de a le oferi tinerilor oportunitatea de a explora si de a intelege diverse optiuni de cariera si sa gaseasca mai usor un raspuns la intrebarile: „Ce vreau sa devin dupa ce termin scoala? Unde vreau sa lucrez? Care este cel mai potrivit loc de munca pentru mine?”

In Romania, organizatorii au ales pentru derularea Job Shadow la elevi saptamana ALTFEL: 2 – 6 aprilie 2012, iar  studentilor, in luna mai le va fi deschisa oportunitatea inscrierii in programul de internship.

Pentru mai multe informatii accesati: www.jobshadow.ro

In anul scolar 2010-2011, in Romania, peste 9000 de elevi cu varsta intre 7 si 19 ani din 213 orase si localitati au participat la Job Shadow.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.