Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Perioada de nominalizări la Gala Oameni pentru Oameni s-a încheiat

0

Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), organizator al evenimentului anual Gala Oameni pentru Oameni, anunță că nominalizările pentru ediția de anul acesta care premiază implicarea în comunitățile din România s-au încheiat. Anul acesta vor fi premiați Arhitecți ai binelui din România, pe 15 noiembrie 2017.

București, 18.10.2017 – Ne bucurăm să anunțăm că anul acesta am primit un număr record de nominalizări la cele trei categorii deschise, anume 307 propuneri de oameni, organizații și companii care fac parte din comunitatea #ArhitectiiBinelui.

Astfel, pe 15 noiembrie vom afla care dintre aceste propuneri vor fi desemnate câștigătoare, la fiecare dintre următoarele categorii de premiere:

  • Cel mai bun proiect de sponsorizare al unei companii
  • Cel mai bun proiect de sponsorizare al unui IMM
  • Cel mai bun program de CSR al unei companii
  • Cel mai bun proiect de CSR al unui IMM
  • Cel mai bun proiect de CSR Intern
  • Cel mai bun fundraiser profesionist
  • Cea mai bună campanie de fundraising a unei organizații mari
  • Cea mai bună campanie de fundraising a unei organizații mici

Ca în fiecare an, oamenii nominalizați la categoria Arhitectul Binelui, cei care consolidează, încetul cu încetul, comunitățile din toată România, vor primi un semn al recunoștinței noastre și o mulțumire din partea organizatorilor pentru implicarea lor.

De-a lungul celor 14 ani de existență a Galei Oameni pentru Oameni, fiecare noiembrie înseamnă momentul în care sărbătorim împreună oamenii care fac schimbare cu impact în țară. Anul acesta, împreună cu partenerii noștri AmCham România, Raiffeisen Bank și Lidl România, le recunoaștem eforturile celor 307 persoane nominalizate, pe 15 noiembrie.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.