Perioada de inscrieri pentru Premiul Fundatiei ERSTE pentru Integrare Sociala 2011 se prelungeste pana la 15 decembrie 2010

0

Valoarea totală a premiilor este de 610.000 Euro

Datorită interesului mare din cele 12 ţări participante, perioada de înscrieri pentru Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială 2011 se prelungeşte până la 15 decembrie 2010.

Premiul se adreseaza organizatiilor non-profit, administraţiilor publice, membrilor societatii civile, comunităţilor religioase, iniţiativelor private sau reprezentanţilor media din următoarele ţări: Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Romania, Serbia, Slovacia şi Slovenia.

Proiectele câştigătoare vor fi selecţionate şi verificate de un juriu format din 20 de personalităţi marcante, experţi în zonele de integrare socială, societate civică, politică şi media din regiune. La finalul procesului de selecţie, vor fi desemnate 30 de proiecte câştigătoare, care vor fi anunţate în cadrul ceremoniei de gală din iunie 2011, de la Budapesta.

Suportul financiar oferit câştigătorilor pentru angajamentul constant în procesul de dezvoltare socială este doar unul din beneficiile acestui premiu. În plus, toate cele 100 de proiecte finaliste vor primi recunoaştere regională pentru eforturile depuse prin promovare media asigurată de consultanţi de relaţii publice profesionişti, timp de doi ani după ceremonia de premiere din 2011, acţiune finanţată de Fundaţia ERSTE. De asemenea, toate proiectele finaliste vor fi fi incluse într-un set de proiecte cu cele mai bune practici şi vor fi postate pe website-ul Reţelei de Integrare Socială a Fundaţiei ERSTE: www.socialintegration.org/network.

Mai multe detalii despre Premiul Fundaţiei ERSTE pentru Integrare Socială şi despre procesul de înscriere sunt disponibile aici: www.integrationaward.org

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează