Performanta la Festivalul Mondial al Creativitatii

1

Un grup de liceeni clujeni a câştigat locul întâi la secţiunea de film de scurtmetraj a Festivalului Mondial al Creativităţii de la Sanremo, cu producţia „Coffee with Love”. Festivalul Mondial al Creativităţii de la Sanremo a avut loc în perioada 21-25 aprilie în Italia.

Conform unui comunicat de presă de  la Liga Întreprinzătorului Român „grupul de elevi romani ai Cercului de Film si Teatru “Audienta Generala”, coordonati de catre domnul profesor, Adrian Muresan, au facut senzatie cu productia “Coffee with love” reusind sa ocupe Locul I la sectiunea film de scurt metraj si sa aduca si in 2010 “Delfinul Roz” la Cluj”.

via happynews.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.