PERFORMANȚĂ: Echipa feminină pe locul 5 în lume, iar cea masculină pe locul 8 în lume!

0

Vești bune pentru România! Reprezentativa feminină a României s-a clasat pe locul 5 din 127 de ţări participante la Olimpiada de Şah de la Istanbul!

În competiţia masculină, reprezentanţii României s-au clasat pe locul 8 din 150 de naţiuni prezente, anunță tvrinfo.ro 

Echipele naţionale ale României au avut comportări foarte bune, clasându-se atât la masculin cât şi la feminin între primel 10 ţări ale lumii.

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează