Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Performanta de exceptie a pianistului Radu Lupu la Londra

0

Pianistul Radu Lupu a fost elogiat într-o cronică publicată de ziarul britanic The Guardian, pentru concertul susţinut la Festival Hall din Londra, alături de London Philharmonic, sub conducerea lui Jukka -Pekka Saraste, în care a interpretat Imperialul lui Beethoven.

londraAtât Jukka-Pekka Saraste, cât şi Lupu au fost descrişi drept „artişti remarcabili”, interpretarea pianistului fiind descrisă drept una care generează „înţelepciune serenă”.

Câştigător al prestigioasei Competiţii Internaţionale de Pian Van Cliburn, pianistul român şi-a format o reputaţie pentru felul în care stăpâneşte instrumentul.

Via Mediafax.ro

Redăm în continuare un fragment din articolul publicat de The Guardian.
The Guardian, Monday December 14 2009
Tim Ashley

„Cult Romanian pianist Radu Lupu has always tended to pack houses and the Festival Hall was predictably heaving for his performance of Beethoven’s Emperor Concerto with the London Philharmonic and Jukka-Pekka Saraste. In the event, it proved not to be quite the great occasion one hoped for: the result, one suspects, of differences in temperament and approach between the two men. Both are remarkable artists, but the sense of probing, serene wisdom that Lupu generates in performance sits uneasily with Saraste’s fondness for rhetoric and heightened drama.”

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.