PERFORMANȚĂ DE EXCEPȚIE: A câştigat Cupa Mondială!

0

Vești foarte bune din Franța!

Performanţă importantă pentru spada românească, anunță adevărul.ro 

Ana Maria Brînză a câştigat Cupa Mondială din Franţa, iar echipa de spadă a României s-a clasat pe locul al treilea în cadrul Cupei Mondiale.

Ana Maria Brînză a câştigat finala etapei de Cupă Mondială la spadă desfăşurată la Saint Maur, în Franţa. Românca a învins-o în ultimul act pe unguroaica Emese Szasz,…

steaguri 2

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează