Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

PENTRU TOŢI CREATORII: WE ARE HERE VREA SĂ TE CUNOASCĂ

0

CALL FOR ENTRIES PENTRU PROIECTE CREATIVE

Pentru că vrem sa aducem mai multa creativitate in fata mai multor oameni, am pregatit un spatiu web unde voi, creatorii si inovatorii, cei care faceti lumea sa se miste, sa gasiti sustinatori si finantare prin crowdfunding. Pe www.we-are-here.ro, iti vei putea prezenta proiectul în fata comunitătii direct interesate, care are acelasi pasiuni ca si tine si sa il lansezi in lume cu ajutorul unei armate de sustinatori.

Ai un proiect?

Daca ai o idee creativa care sa produca un rezultat concret, cu o data de finalizare bine definita, te invitam sa ne povestesti despre proiectul tau. Ar putea fi un festival cultural, lansarea unui album, tiparirea unei carti sau un eveniment de popularizare a stiintei – trebuie sa se incadreze intr-unul din domeniile Film, Teatru si Dans, Muzică, Publishing, Design si Expozitie, Urban, Educatie, Stiinta si Tehnologie. S-ar putea sa faci parte din prima generatie de proiecte de pe platforma We Are Here. Intra pe site si vezi tot ce trebuie sa faci pentru a derula o campanie de crowdfunding la noi.

we are hereCine suntem

Acesta este pasul numarul 2 din viata We Are Here. În luna aprilie, am inceput prima campanie de crowdfunding dedicata festivalurilor. 8.500 de oameni au fost aici, pentru 3 saptamani, alaturi de noi si de 8 festivaluri culturale: SoNoRo, Ideo Ideis, Temps d’Images, Anim’est, NexT, Street Delivery, Green Hours International Jazz Fest si KINOdiseea. Acesta a fost doar inceputul.

We Are Here   … and we’re back!!!

Credem că oamenii care au idei inovatoare si care vad peste tot posibilitati sunt cei care misca lumea si merita sa fie cunoscuti de comunitate.

Cu ce vine in plus We Are Here?

In We Are Here 2.0, aducem crowdfundingul cu toate ingredientele: recompense pentru donatori, 8 categorii creative, o multitudine de canale media pentru prezentare – un pitch video, galerie foto si spatiu de dialog cu sustinatorii. Toate astea, dar si ceva pe langa:finantare flexibila, comision optional, campaign insights. Afla mai multe pe site-ul de call for entries, www.we-are-here.ro.

Va asteptam cu drag si curiozitate.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.