Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pentru fiecare kilometru parcurs de ciclistii din echipa CCC Team, in timpul curselor sau antrenamentelor, va fi donat 1 USD catre UNICEF

0

CCC FOR UNICEF

CCC a devenit partener global al UNICEF

CCC și UNICEF au semnat un parteneriat pe durata a trei ani (2019-2021), care va contribui la misiunea globală a UNICEF, aceea de a proteja copiii și de a le respecta drepturile.

CCC sprijină UNICEF pentru a ajuta fiecare copil să aspire la o viață mai bună și să își atingă potențialul, asigurându-le copiilor condiții mai bune de sănătate și educație.

În cadrul parteneriatului „CCC TEAM FOR UNICEF”, pentru fiecare kilometru parcurs de cicliștii din echipa CCC Team, în timpul curselor sau antrenamentelor, va fi donat 1 USD către UNICEF. În semn de solidaritate, cicliștii vor purta banderole albastru cyan și tricouri cu logo-ul UNICEF, promovând astfel misiunea UNICEF de a determina o schimbare pozitivă în viața copiilor. Cooperarea cu CCC Team este unică, acesta fiind primul parteneriat sportiv cu o echipă de ciclism din istoria UNICEF.

UNICEF este o organizație umanitară care lucrează pentru protejarea copiilor în 190 de țări și teritorii, inclusiv în unele dintre cele mai dificile locuri din lume.

Despre UNICEF

UNICEF este o organizație umanitară globală care lucrează pentru copii. UNICEF lucrează în unele dintre cele mai dificile locuri din lume pentru a ajunge la cei mai dezavantajați copii. În 190 de țări și teritorii, UNICEF lucrează pentru fiecare copil, peste tot, pentru a construi o lume mai bună pentru toți. Pentru mai multe informații despre UNICEF și despre activitatea sa dedicată copiilor, vă rugăm să vizitați www.unicef.org. UNICEF nu promovează nicio companie, marcă, produs sau serviciu.

Despre CCC

CCC este una dintre companiile europene de încălțăminte cu cea mai rapidă creștere și, în același timp, unul dintre cei mai mari producători din Europa. CCC vizează o gamă largă de încălțăminte la modă la prețuri accesibile, pentru femei, bărbați, tineri și copii. Grupul CCC este liderul pieței de încălţăminte din Polonia și se bucură de succes și în alte 21 de ţări: Austria, Bulgaria, Croația, Cehia, Elveția, Estonia, Emiratele Arabe Unite, Germania, Israel, Kosovo, Letonia, Lituania, Moldova, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Ucraina, Ungaria și Qatar. Grupul CCC, care deține propria fabrică de pantofi din piele, operează peste 1.200 de magazine într-un spațiu total de vânzare care depășește 600.000 m.p. și vinde aproape 50 de milioane de perechi de pantofi anual.

Despre CCC Team

CCC Team este o echipă de ciclism UCI WorldTour sponsorizată de producătorul polonez de pantofi și genți CCC Shoes & Bags. Echipa, înființată în 2000, începe un nou capitol în 2019, alături de CCC ca sponsor principal.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.