Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe VotDiaspora.ro românii din Diaspora pot afla unde și în ce condiții pot vota la alegerile europarlamentare din 26 mai

0

Code for Romania, cea mai mare organizație nonguvernamentală care activează în domeniul tehnologiei civice din România relansează Vot Diaspora, instrumentul care ajută românii din Diaspora să afle unde și în ce condiții pot vota la alegerile europarlamentare din 26 mai.

La alegerile europarlamentare din 2014, doar puțin peste 30.000 de români care locuiau sau se aflau la acea dată în străinătate s-au prezentat la urne pentru a-și desemna reprezentanții. Una dintre principalele probleme raportate a fost numărul redus (190) al secțiilor de votare disponibile și distanțele mari pe care românii trebuiau să le parcurgă până la cea mai apropiată secție de votare.

Anul acesta cetățenii români aflați în străinătate pot alege între cele 441 de secții de votare iar Vot Diaspora reprezintă un instrument simplu de a afla care este cea mai apropiată dintre ele.

Pentru informații suplimentare despre Vot Diaspora sau alte detalii despre Code for Romania, vă rugăm să sunați la +40732.167.466 sau să trimiteți un mesaj către oana.acostachioaiei@code4.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.