Pe Strada32.com se regasesc romani de pretutindeni

1

Pe Strada32.com se regasesc romani de pretutindeni. Este locul in care se intalnesc prieteni dragi, idei de cariera si afaceri, parteneri si companii, oportunitati, informatii si resurse pentru o experienta sociala si profesionala completa.

Pentru oamenii buni si frumosi care au decis sa ne  faca mandri traind peste hotare, pe Strada32.com am creat un loc unde ei pot impartasi din experientele lor si ii pot sustine cu sfaturi si idei pe cei care isi doresc un parcurs asemanator. Pentru tinerii studenti si profesionisti care isi doresc experiente educationale in afara tarii pentru a le pune ulterior in aplicare la revenirea in tara, ne-am gandit la un program de burse. 3 dintre ei sunt deja la studii si altii le urmeaza!

Pentru lucruri utile, anunturi, locuri de munca, oferte si recomandari am deschis un Forum dedicat tuturor informatiilor despre care lumea merita sa afle.

Pentru romanii exceptionali despre care nu citim in presa, am creat un „hall of fame” unde ei vorbesc despre povestile lor de viata si de cariera, si despre reusitele care ne inspira.

Pentru evenimente din comunitatile romanilor de pretutindeni, orase frumoase din lume unde romanii traiesc si lucrurile care se intampla acolo, pentru gandurile lor si viitori lor prieteni, e loc special pe Strada32.com!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează