Pe Strada32.com se regasesc romani de pretutindeni

1

Pe Strada32.com se regasesc romani de pretutindeni. Este locul in care se intalnesc prieteni dragi, idei de cariera si afaceri, parteneri si companii, oportunitati, informatii si resurse pentru o experienta sociala si profesionala completa.

Pentru oamenii buni si frumosi care au decis sa ne  faca mandri traind peste hotare, pe Strada32.com am creat un loc unde ei pot impartasi din experientele lor si ii pot sustine cu sfaturi si idei pe cei care isi doresc un parcurs asemanator. Pentru tinerii studenti si profesionisti care isi doresc experiente educationale in afara tarii pentru a le pune ulterior in aplicare la revenirea in tara, ne-am gandit la un program de burse. 3 dintre ei sunt deja la studii si altii le urmeaza!

Pentru lucruri utile, anunturi, locuri de munca, oferte si recomandari am deschis un Forum dedicat tuturor informatiilor despre care lumea merita sa afle.

Pentru romanii exceptionali despre care nu citim in presa, am creat un „hall of fame” unde ei vorbesc despre povestile lor de viata si de cariera, si despre reusitele care ne inspira.

Pentru evenimente din comunitatile romanilor de pretutindeni, orase frumoase din lume unde romanii traiesc si lucrurile care se intampla acolo, pentru gandurile lor si viitori lor prieteni, e loc special pe Strada32.com!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează