Pe lista celor mai valorosi 10 boxeri din lume in anul 2010!

0

Veşti bune la bilanţul lui 2010 pentru boxerul român Lucian Bute!

Lucian Bute a fost inclus pe lista celor mai valoroşi 10 boxeri din lume în anul 2010, de către postul KO TV, anunţă adevarul.ro

În vârstă de 30 de ani, Bute este deţinătorul centurii mondiale la categoria supermijlocie la versiunea IBF şi şi-a apărat de două ori centrua în acest an. Bute ocupă locul zece în topul condus de celebrii pugilişti Manny Pacquiao (Filipine) şi Floyd Mayweather (SUA)

Topul celor mai buni pugilisti in 2010 este următorul: 1. Manny Pacquiao, 2. Floyd Mayweather, 3. Sergio Martinez, 4. Fernando Montiel, 5. Celestino Caballero, 6. Andre Ward, 7. Yuriokis Gamboa, 8. Vitali Klitschko, 9. Timothy Bradley, 10. Lucian Bute.

Mai multe informaţii aici.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează