Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 27 martie, sambata, de Ziua Mondiala a Teatrului aveti ocazia sa participati la un spectacol ONCE IN A LIFE TIME

0

Pe 27 martie, sambata, de Ziua Mondiala a Teatrului aveti ocazia sa participati la un spectacol ONCE IN A LIFE TIME. Timp de 2h53 minute, 33 dintre cei mai indragiti actori din Romania …caramizesc. Construiesc un teatru de la zero. Poti sa te alaturi si tu prin participarea cu cel putin un bilet de 53 lei pe https://streamerse.net/event/impreuna-g53.

Daca inca nu ai aflat despre Grivita 53 – primul teatru construit impreuna, ai detalii pe www.grivita53.ro. Fii ctitor impreuna cu noi. Si invita-i si pe cei din jurul tau. Prin share sau invitatie individuala poti pune multe caramizi pentru G53. Asa se naste teatrul nostru. Caramida cu caramida. Om cu om. Suflet cu suflet.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.