Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 25 şi 31 mai au loc preselecţiile pentru job-urile de “Mici Vedete”

0

Cum să devii o Mică Vedetă în Vacanţa Mare? Cum să asiguri copilului un viitor de vedetă?

Orice copil intre 5 şi 11 ani se poate pregăti în vacanţa de vară pentru profesia de actor sau vedetă de televiziune.

Primul pas spre cariera de “star” este înscrierea la preselecţiile din 25 si 31 mai,  a.c. pentru admiterea la Atelierul de Vară organizat, în perioada iunie – august, 2011 de Şcoala de Film şi Televiziune pentru Copii “Micile Vedete”.

Durata cursurilor de actorie în domeniul filmului şi al televiziunii din cadrul Atelierului de Vară “Micile Vedete” este de opt săptămâni (iunie – august 2011). Copiii care pe perioada atelierului pleacă cu părinţii în afara Capitalei, vor avea posibilitatea de a recupera cursurile pierdute.

Prima preselecţie pentru admiterea la Atelierul de Vară “Micile Vedete” va avea loc, în Bucureşti, miercuri 25 mai, ora 17.30, la Centrul Cultural Metropolitan (B-dul Poligrafiei nr. 4, sector 1, Piaţa Presei Libere). Înscrierile pentru aceasta preselecţie se pot face până pe 25 mai, ora 14:00, la adresa contact@micilevedete.ro  sau prin telefon la: 0724 176 252, 0726 487 723.

Cea de-a doua preselecţie se va desfăşura tot la Centrul Cultural Metropolitan, marţi, 31 mai 2011. Înscrierile se pot face până în ziua preselecţiei, ora 14:00.

Spune o poveste, o poezie sau o replică de film celebru şi poţi deveni o “Mică Vedetă”

Preselecţiile pentru admiterea la Atelierul de Vară “Micile Vedete” constau în trei probe scurte şi uşoare pentru copiii între 5 şi 11 ani şi anume:

–          Prezentare (copilul se va prezenta spunând numele şi motivul pentru care doreşte să urmeze Atelierul de Vară “Micile Vedete”)

–          Imitarea un animal (o probă amuzantă şi adorată de copii)

–          Replica dintr-un film, o scurtă poveste sau o poezie celebra (o probă prin care puştii între 5 şi 12 ani pot reproduce replici celebre din filme, pot spune poveşti sau recita poezii)

Costurile cursurilor Atelierului de Vară “Micile Vedete” sunt de 350 de lei lunar. Copiii care vor absolvi cursurile Atelierului de Vară “Micile Vedete” vor avea posibilitatea de a juca într-un scurt metraj adaptat vârstei şi personalităţii lor, film care ulterior va fi înscris la festivalurile pentru copii. De asemenea, micii absolvenţi vor avea parte de o şedintă foto specială precum şi de o înregistrare  a unei prezentări video cu care parinţii îşi pot înscrie copiii la agenţii de casting. În plus, cursanţii vor avea parte de vizite la studiouri de film, de televiziune şi de radio.

“Bucuria puştilor care au absolvit cursurile anterioare ale Şcolii de Film si Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” a fost participarea ca actori principali în filmele de scurt metraj  din seria “Aventurile Micilor Vedete” şi  în producţia selecţionată la Festivalul de la CANNES 2011, Micile Vedete la Şcoală”  a declarat Ariana Pendiuc, regizor al filmelor şi cofondator al Şcolii “Micile Vedete”

“Toţi copiii care au finalizat deja cursurile Şcolii Micile Vedete au învăţat să se exprime în faţa camerei de filmat, s-au împrietenit, au vizitat studiourile de film de la Buftea, precum si pe cele ale radioului public si ale altor radiouri, au mers la castinguri pentru a juca in filme, emisiuni si telenovele. Talentul şi munca depusă de copii în cadrul cursurilor şcolii au fost răsplătite prin recenta selecţie la Festivalul de la Cannes a filmului Micile Vedete la Şcoală, selecţie în urma căreia acest scurt metraj a fost invitat să participe la cele mai cunoscute festivaluri internaţionale de film pentru copii ” a declarat Ema Pendiuc, vedeta TVR3, cofondator şi director al primei Şcoli de Film şi Televiziune pentru Copii din România “Micile Vedete”.

Mai multe informatii despre Atelierul de Vară al Şcolii de Film şi Televiziune pentru Copii “Micile Vedete” se pot găsi pe www.micilevedete.ro

 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.