Pe 24 octombrie e mobilizare generală în țară

3

Ne-am propus să fim primii români care vor planta 1.000.000 de copăcei simultan. O vom face pe 24 octombrie, sub sloganul „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!”. Ştim că nu vei rămâne indiferent la ce se întâmplă în jurul tău, de aceea te invităm alături de noi!

unnamed

De ce?

Pentru că e nevoie de o mobilizare civică în masă. Pentru pădurile din România. Şi pentru copiii tăi.

Cum?

Cu ajutorul tău. Da, tu cel care citeşti acest mesaj. Dacă printre valorile tale se regăsesc Comunitatea, Respectul, Adevărul sau Dreptatea şi vrei să afli mai multe, ai toate detaliile aici .
Mai mult, te aşteptăm la noi în echipă, de aceea caută aici locul care crezi că ţi se potriveşte.

Ne sprijină:

Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta a României
Ministerul Mediului şi R.N.P. ROMSILVA – care vor dona 1 milion de puieţi
Centrul Naţional de Voluntariat ProVobis şi Federaţia VOLUM – care ne vor facilita accesul la ONG-urile din întreaga ţara

Noi singuri nu vom putea, dar împreună vom reuşi! De aceea, nu uita: pe 24 octombrie „Plantăm! Îngrijim! Împădurim!” 1.000.000 de copaci!

Despre autor

avatar

Înființată în 2008, EcoAssist are drept misiune generarea unei mișcări sociale în domeniul protecției mediului care implică, în primul rând, voluntarii. “Impactul proiectelor realizate prin EcoAssist a dus la mobilizarea unui număr mare de oamenii, iar eu am crezut întotdeauna că oamenii care petrec timp în folosul comunității sunt exact oamenii de care România are nevoie”, mărturisește Liana Buzea, fondator EcoAssist. “Plantăm fapte bune în România” este inițiativa națională de împădurire pe bază de voluntariat, aflată sub Înaltul Patronaj al Alteţei Sale Regale Principesa Margareta a României și începută de EcoAssist în 2011, Anul internațional al pădurilor și Anul European al voluntariatului. Misiunea inițiativei este aceea de a crește și proteja păduri. Din portofoliul EcoAssist, mai fac parte, alături de “Plantăm fapte bune în România” și ale proiecte. EcoAssist este inițiatorul și reprezentantul legal al primei ediții a "Let's Do It, Romania!" – mișcarea internațională de curățarea țării într-o singură zi, prin implicarea societății civile, a cetățenilor și a autorităților, “Salvați Spațiile Verzi”, campanile națională de advocacy și lobby pentru legislația spațiilor verzi sau “Broșura ECO”, ce a avut drept obiectiv promovarea ecologiei în București.

3 comentarii

  1. avatar
    Marilena Chersin on

    Doresc sa particip la aceasta actiune. Va rog sa-mi trimiteti tot ce este necesar sa stiu in legatura cu aceasta.
    Multumesc,
    M.C.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.