Pe 21 iunie, vino sa doboram recordul la fapte bune!

0

Ma inscriu pentru ca imi plac initiativele United Way!

21 iunie

Pe 21 iunie, organizatiile United Way din intreaga lume sarbatoresc Ziua Actiunii (Day of Action), ziua solistitiului de vara, in care avem cel mai mult timp pentru fapte bune.

Anul trecut, United Way Romania a mobilizat 630 de voluntari care au cumparat si pregatit pachete cu rechizite pentru ca 1.000 de copii din familii sarace sa tina legatura cu scoala si pe durata verii.

Anul acesta tintim si mai sus! Vom promova educatia prin joc si vom incerca sa intram in Cartea Recordurilor cu cele mai multe jocuri de Scrabble desfasurate in acelasi timp.

Cel mai important lucru pentru United Way este ca toti copiii sa primeasca o educatie de calitate si sansa la un viitor mai bun. Iar educatia nu inseamna numai cei sapte ani de-acasa si timpul petrecut in scoala, ci tot ceea ce un copil vede si invata in comunitatea in care traieste. Impreuna cu voi, ii putem ajuta sa creasca frumos pentru ca noi toti avem de castigat atunci cand fiecare copil merge la scoala si devine un adult independent si responsabil.

Acesta este mesajul pe care dorim sa il transmitem prin evenimentul nostru, iar jocul de Scrabble ni s-a parut alegerea fireasca. Prin Scrabble, copiii isi exerseaza vocabularul si cunostintele de matematica, invata sa joace cinstit si isi dezvolta creativitatea. De aceea, peste 600 de copii din proiectele educationale sustinute de United Way va asteapta pe 21 iunie, in Parcul Izvor, sa se joace si sa invete impreuna cu voi!

Mai avem nevoie de cel putin 400 de jucatori voluntari ca sa intram in Cartea Recordurilor, asa ca va asteptam sa va inscrieti pana pe 13 iunie si ne vedem in parc!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează