Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pe 21 iunie, vino sa doboram recordul la fapte bune!

0

Ma inscriu pentru ca imi plac initiativele United Way!

21 iunie

Pe 21 iunie, organizatiile United Way din intreaga lume sarbatoresc Ziua Actiunii (Day of Action), ziua solistitiului de vara, in care avem cel mai mult timp pentru fapte bune.

Anul trecut, United Way Romania a mobilizat 630 de voluntari care au cumparat si pregatit pachete cu rechizite pentru ca 1.000 de copii din familii sarace sa tina legatura cu scoala si pe durata verii.

Anul acesta tintim si mai sus! Vom promova educatia prin joc si vom incerca sa intram in Cartea Recordurilor cu cele mai multe jocuri de Scrabble desfasurate in acelasi timp.

Cel mai important lucru pentru United Way este ca toti copiii sa primeasca o educatie de calitate si sansa la un viitor mai bun. Iar educatia nu inseamna numai cei sapte ani de-acasa si timpul petrecut in scoala, ci tot ceea ce un copil vede si invata in comunitatea in care traieste. Impreuna cu voi, ii putem ajuta sa creasca frumos pentru ca noi toti avem de castigat atunci cand fiecare copil merge la scoala si devine un adult independent si responsabil.

Acesta este mesajul pe care dorim sa il transmitem prin evenimentul nostru, iar jocul de Scrabble ni s-a parut alegerea fireasca. Prin Scrabble, copiii isi exerseaza vocabularul si cunostintele de matematica, invata sa joace cinstit si isi dezvolta creativitatea. De aceea, peste 600 de copii din proiectele educationale sustinute de United Way va asteapta pe 21 iunie, in Parcul Izvor, sa se joace si sa invete impreuna cu voi!

Mai avem nevoie de cel putin 400 de jucatori voluntari ca sa intram in Cartea Recordurilor, asa ca va asteptam sa va inscrieti pana pe 13 iunie si ne vedem in parc!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.