Pasionat de IT? Ultimele 3 zile de înscrieri pentru Hackathonul Innovation Labs

0

 

Studenții sau masteranzii pasionați de IT se mai pot înscrie până pe 27 februarie în Innovation Labs (www.innovationlabs.ro) – un program în care învață practic drumul de la o idee la un produs IT.

Proiectul va debuta cu un maraton de 24 de ore de programare care va avea loc între 02-03 martie, la Universitatea Politehnica din București. Dincolo de programare și prezentarea ideilor, Hackathonul Innovation Labs este o ocazie bună de a întâlni mentori ai proiectului:product developeri, antreprenori IT și manageri cunoscuți ai industriei locale.

Noi mentori s-au alăturat proiectului și vor fi lângă studenți în sesiunile de mentorat ale Innovation Labs: Alex Marinescu – head of country și Alex Ruse – product developer de la Electronic Arts Romania, Ioan Palalau – mobile senior producer de la Ubisoft, Andrei Hanganu – bizdev manager de la Revo Games Solutions, Petru Jucovschi – evanghelist la Microsoft s-au alăturat lui Andrei Pitiș – angel investor și Președinte al Asociației Naționale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietroșanu – R&D Country Manager Intel România, Bogdan Iordache – fondator HowtoWeb sau Razvan Rughiniș – profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Innovation Labs este un proiect care încurajează și cultivă gândirea centrată pe produs și spiritul inovativ al tinerilor din facultațile tehnice, completându-l cu noțiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piață.

12 echipe de studenți vor fi selectate în hackathon pentru a intra în programul Innovation Labs.

Studenții se mai pot înscrie până pe 27 februarie 2013, pe www.innovationlabs.ro/applynow

afis Hackathon

Proiectul Innovation Labs este un proiect comun al TechSoup România și TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft România.

Partenerii ai proiectului sunt: Adobe Systems Romania,  Intel Romania, Ixia, Electronic Arts Romania, Misys, RevoSolutions, Ubisoft, Good AfternoonPOLITEHNICA University of Bucharest, ANIS, TechAngelsHow to Web, Association of Students and Professionals in IT&C,WorldClass

Parteneri media ai proiectului: DasCloudAdevarul

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează