Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pasionat de IT? Ultimele 3 zile de înscrieri pentru Hackathonul Innovation Labs

0

 

Studenții sau masteranzii pasionați de IT se mai pot înscrie până pe 27 februarie în Innovation Labs (www.innovationlabs.ro) – un program în care învață practic drumul de la o idee la un produs IT.

Proiectul va debuta cu un maraton de 24 de ore de programare care va avea loc între 02-03 martie, la Universitatea Politehnica din București. Dincolo de programare și prezentarea ideilor, Hackathonul Innovation Labs este o ocazie bună de a întâlni mentori ai proiectului:product developeri, antreprenori IT și manageri cunoscuți ai industriei locale.

Noi mentori s-au alăturat proiectului și vor fi lângă studenți în sesiunile de mentorat ale Innovation Labs: Alex Marinescu – head of country și Alex Ruse – product developer de la Electronic Arts Romania, Ioan Palalau – mobile senior producer de la Ubisoft, Andrei Hanganu – bizdev manager de la Revo Games Solutions, Petru Jucovschi – evanghelist la Microsoft s-au alăturat lui Andrei Pitiș – angel investor și Președinte al Asociației Naționale a Industriei de Software, Radu Georgescu – CEO Avangate, Monica Ene Pietroșanu – R&D Country Manager Intel România, Bogdan Iordache – fondator HowtoWeb sau Razvan Rughiniș – profesor la Facultatea de Automatică și Calculatoare.

Innovation Labs este un proiect care încurajează și cultivă gândirea centrată pe produs și spiritul inovativ al tinerilor din facultațile tehnice, completându-l cu noțiuni de leadership, marketing, management sau cercetare de piață.

12 echipe de studenți vor fi selectate în hackathon pentru a intra în programul Innovation Labs.

Studenții se mai pot înscrie până pe 27 februarie 2013, pe www.innovationlabs.ro/applynow

afis Hackathon

Proiectul Innovation Labs este un proiect comun al TechSoup România și TechLounge, realizat cu sprijinul Microsoft România.

Partenerii ai proiectului sunt: Adobe Systems Romania,  Intel Romania, Ixia, Electronic Arts Romania, Misys, RevoSolutions, Ubisoft, Good AfternoonPOLITEHNICA University of Bucharest, ANIS, TechAngelsHow to Web, Association of Students and Professionals in IT&C,WorldClass

Parteneri media ai proiectului: DasCloudAdevarul

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.