Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Participă la maratonul de webinarii gratuite Business Days!

0

Business Days: Știm că pentru toate sectoarele de business, criza actuală a adus provocări majore, tocmai de aceea ne-am dorit să venim în ajutorul vostru cu informații și soluții reale pentru a tranzita actuala criza.

Timp de 4 zile consecutiv, vom dezbate teme relevante pentru adaptarea business-ului tău la mediul actual, pentru tranziția pe perioada de criză și crearea de strategii de recuperare a pierderilor suferite în această perioadă. Știm că sectorul privat este elementul esențial în diminuarea crizei actuale, știm că voi, liderii de business sunteți generatori de schimbări, de aceea dorim, prin aceste webinarii, să venim în susținerea voastră!

Detalii aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.