Parteneriat pentru performanţă cu Federaţia Română de Polo

0

Rompetrol şi Federaţia Română de Polo – Parteneriat pentru performanţă

Grupul Rompetrol şi Federaţia Română de Polo au încheiat un parteneriat pentru susţinerea echipei naţionale de polo  la Jocurile Olimpicedela Londra. Sprijinulse înscrie în direcţiile de implicare ale Rompetrol în promovarea performanţelor şi valorilor româneşti, atât în ţară cât şi în străinătate.

„Rompetrol este sinonim cu valorile timpurilor moderne, cu spiritul de competiţie, inovaţie şi responsabilitate. În calitate de partener al echipei naţionale de polo, ne continuăm angajamentele faţă de societate şi suntem  mândri şi onoraţi că, alături de atleţii români, putem contribui în mod direct la consolidarea imaginii României pe plan internaţional”, declară Alexey Golovin, director Marketing şi Comunicare al Grupului Rompetrol.

Turneul masculin de polo se va desfăşura între 29 iulie şi 12 august, primul meci al Românieila Jocurile Olimpiceva fi împotriva reprezentativei Marii Britanii, pe data de 29 iulie. Din grupă mai fac parte echipele Statelor Unite, Serbiei, Muntenegrului şi Ungariei.

“Întâmpinam cu bucurie fiecare nou parteneriat al Federaţiei Române de Polo, dar Rompetrol este cu adevarat un partener, inspirându-ne prin identitatea şi rezultatele sale. Valorile similare pe care le impărtăşim: curaj, determinare, spirit de echipă, ne fac să ne simţim mai aproape de susţinătorii noştri” – declară Cosmin Radu, capitanul echipei.

Angajamentul Grupului Rompetrol pentru implicarea în comunitate şi susţinerea valorilor societăţii se regăseşte şi la nivelul platformei de responsabilitate socială “Energia vine din suflet”. Astfel, în ultimii 4 anii compania a investit peste 4 milioane USD pentru sprijinirea societăţii civile şi a proiectelor acestora, dintre ele amintim – susţinerea Fundaţiei pentru SMURD, prin care Rompetrol Rafinare asigură combustibil Jet A1 pentru operarea elicopterelor SMURD, a Galei Societăţii Civile 2012 (unde Rompetrol a fost partener şi sponsor principal timp de 8 ediţii), colaborarea de 9 ani cu Asociaţia Ovidiu Rom, şi iniţierea programului “Împreună pentru fiecare”, cu peste 71 de proiecte implementate în domeniile sănătate şi protecţia mediului şi 250.000 de beneficiari.

Despre Rompetrol:

Grupul Rompetrol NV. este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul în Amsterdam, Olanda, desfăşurându-şi activitatea în 12 ţări şi cu majoritatea activelor şi operaţiunilor în Franţa, România, Spania şi Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat în activităţi de rafinare, marketing şi trading, dar şi în operaţiuni adiţionale – explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Grupul intenţionează să devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa şi să obţină o poziţie consolidată în bazinul Mării Negre şi al Mării Mediterane.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează