Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Parov Stelar are un nou videoclip semnat de regizorul român Hypno

0

Parov Stelar a lansat un nou videoclip realizat de regizorul român Hypno. Intitulată Beauty Mark, piesa spune povestea unei decepții în dragoste și încercarea de a trece peste această experiență marcantă.

Beauty mark_secventa clip_low rez

Filmată în întregime în România, în apropiere de Râșnov, melodia este extrasă de pe cel mai recent album al artistului, „The Burning Spider”. Noul clip reprezintă a doua colaborare a regizorului român cu Parov Stelar, primul videoclip fiind realizat de către Hypno în toamna anului trecut pentru piesa Grandpa’s Groove.

„Mă bucur că am avut ocazia de a colabora din nou cu Parov Stelar. Şi de această dată, România a fost un punct de atracţie pentru filmare şi, având deja experiența colaborării anterioare, organizarea pentru noua producție a fost extrem de rapidă.”, a declarat Hypno.

Videoclipul a fost deja anunțat pe pagina oficială de Facebook a artistului Parov Stelar, care a declarat că este mândru de rezultat. Din echipa de filmare au făcut parte și Alexandru Dorobanțu, DOP (director of photography) și modelul Virginia Usiku, protagonista clipului. Acesta este disponibil pe pagina de YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=3UfVoE5Dahk.

Noua colaborare cu celebrul artist austriac completează portofoliul de proiecte internaționale al regizorului român. De-a lungul timpului, Hypno a semnat peste 50 de videoclipuri şi mai mult de 200 de spoturi publicitare în diverse ţări, iar printre formaţiile româneşti ale căror clipuri le-a regizat se numără Subcarpaţi, OCS, We singing Colours, Deliric şi Lucia.

În spatele numelui de scenă Parov Stelar se află Marcus Füreder, al cărui stil reprezintă o combinaţie de jazz, electro şi house, Marcus fiind considerat și unul dintre fondatorii electro swing-ului.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.