Parlamentul European a lansat website-ul dedicat alegerilor europene, www.elections2014.eu/ro

0

Parlamentul European a lansat website-ul dedicat alegerilor europene: www.elections2014.eu/ro. Acest nou website vine în întâmpinarea nevoii de informare a publicului, precum și mass media cu privire laalegerile pentru Parlamentul European din perioada 22-25 mai 2014, oferind următoarele facilități de informare:

Secțiunea „Dosar de presă”, dedicată reprezentanților mass-media, disponibilă la adresa www.elections2014.eu/ro/press-kit și care include un scurt ghid despre rolul și puterile Parlamentului, precum și o perspectivă asupra acțiunii Parlamentului European în privința principalelor dosare legislative comunitare ale ultimilor cinci ani.

Secțiune de știri actualizată permanent, cuprinzând: articole, comunicate de presă, galerii foto și infografice.

Informații interactive despre statele membre ale Uniunii Europene, centrate în jurul următoarelor domenii: economie, tehnologie, locuri de muncă, educație, mediu, energie, societate.

Informații despre partidele politice europene – un factor important al integrării europene: descrierea partidelor, cu legături către site-urile acestora.

Legătura către EP Newshub (www.epnewshub.eu/) – un serviciu care integrează informațiile prezente în mediul online și rețelele de socializare, furnizate de către Președintele Parlamentului European, Membrii Parlamentului European și birourile de informare din cele 28 de state membre.

alegeri UE parlement

Informațiile despre alegerile europene din 2014 sunt de asemenea comunicate în mod constant și prin intermediul rețelelor de socializare folosite de Parlamentul European, folosind hashtag-ul dedicat #EP2014.Informările publicate de Biroul de Informare al Parlamentului European în România pe canalele proprii în rețelele de socializare se pot accesa la următoarele adrese: Facebook – facebook.com/EPIO.Romania, Twitter – @EP_Romania.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează