Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pandemic: COVID-19, Discovery Channel: program redifuzări

0

Discovery Channel a transmis aseară, în premieră, documentarul Pandemic: COVID-19, producție care oferă o analiză aprofundată a pandemiei COVID-19. Răspândirea rapidă a COVID-19, o nouă formă a coronavirusului, a devenit cea mai mare criză de sănătate a vremurilor noastre, afectând comunitățile la nivel global. Virusul ne-a schimbat viața de zi cu zi și modul în care interacționăm în colectivitate.

PANDEMIA: COVID-19 îi poartă pe telespectatorii în lupta care se dă pentru a opri pandemia, punând la dispoziția acestora cele mai noi știri despre modul în care autoritățile se coordonează pentru a testa și trata pacienții, dar și pentru a preveni răspândirea. Experții dezvăluie de ce COVID-19 este unic, de ce lumea a fost atât de nepregătită pentru acesta și ce ar fi putut fi făcut diferit pentru a împiedica răspândirea.

Documentarul poate fi urmărit și în reluare, după cum urmează:

  • 06.04 la ora 23:00
  • 09.04 la ora 23:00
  • 17.04 la ora 23:00
  • 18.04 la ora 24:00
  • 19.04 la ora 24:00

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.