Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

” Pandemia nu trebuie să afecteze democrația ”

0

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomația din Chișinău, Republica Moldova, a continuat să deruleze numeroase proiecte în diverse domenii chiar și în contextul pandemiei. Mare parte dintre acestea s-au focusat pe dezvoltarea de parteneriate între instituții publice centrale și locale din Republica Moldova, pe de o parte, și organisme similare din România și unele țări europene, pe de altă parte.

Centrul Interregional de Advocacy și Diplomație consideră că este extrem de important ca Republica Moldova să transmită în plan extern un semnal pozitiv, în sensul că viața socio-economică decurge normal. De asemenea, la fel de important este ca cetățenii moldoveni să-și manifeste dreptul civic, să participe activ la procesul democratic.

”Pandemia nu trebuie să afecteze democrația. Sperăm ca și cetățenii moldoveni din România să-și exercite în număr cât mai mare dreptul de vot pe data de 15 noiembrie. Acest fapt va reprezenta un important mesaj în plan internațional arătând că și în contextul pandemiei democrația poate funcționa”, a declarat dr. Antoniu Martin, președinte pentru România al CIAD.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.