Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pana pe 20 mai poti sa aplici pentru finantare cu proiecte din mediu si sanatate!

0

Pana pe 20 mai poti sa aplici pentru finantare cu proiecte de mediu si de sanatate!

Pana pe 20 mai 2012 poti sa aplici cu proiectele de mediu si de sanatate pentru dezvoltarea comunitatilor in cadrul careia iti desfasori activitatile.

Ghidul aplicantului, criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe www.impreunapentrufiecare.ro .

Proiectele depuse pot fi votate pe FB si site; numarul voturilor obtinute au o pondere de 25%.

Sursa: contul de Facebook al programului „Impreuna pentru fiecare”

————————————————————————————————————————————

www.impreunapentrufiecare.ro

Impreuna pentru Fiecare este un program de responsabilitate sociala, prin care si tu poti schimba lucrurile in bine!
Conceptul acestui program consta in implicarea companiei in solutionarea unor cazuri din domeniul sanatatii si al mediului, cu participarea comunitatiilor locale beneficiare, promovand totodata voluntariatul si spiritul civic. 

ONG-uri, profesori, studenti, doctori etc. pot propune proiecte de mediu si sanatate, care sa fie implementate anul acesta 

Programul ‘Impreuna pentru Fiecare’ este cea mai ampla componenta a platformei de responsabilitate sociala ‘Energia vine din suflet’, apartinand Grupului Rompetrol.
Programul ‘Impreuna pentru Fiecare” porneste din aceleasi valori ca cele ale oamenilor din companie: „Puterea Grupului Rompetrol nu sta in tehnologie, ci in noi, oamenii care facem posibila aceasta evolutie surprinzatoare. Ceea ce am facut pana acum este dovada vie a faptului ca noi, cei care producem energie, ne-am asumat o noua dimensiune a muncii noastre: aceea de A DA SUFLET ENERGIEI”.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.