Pana pe 20 mai poti sa aplici pentru finantare cu proiecte din mediu si sanatate!

0

Pana pe 20 mai poti sa aplici pentru finantare cu proiecte de mediu si de sanatate!

Pana pe 20 mai 2012 poti sa aplici cu proiectele de mediu si de sanatate pentru dezvoltarea comunitatilor in cadrul careia iti desfasori activitatile.

Ghidul aplicantului, criteriile de eligibilitate sunt disponibile pe www.impreunapentrufiecare.ro .

Proiectele depuse pot fi votate pe FB si site; numarul voturilor obtinute au o pondere de 25%.

Sursa: contul de Facebook al programului „Impreuna pentru fiecare”

————————————————————————————————————————————

www.impreunapentrufiecare.ro

Impreuna pentru Fiecare este un program de responsabilitate sociala, prin care si tu poti schimba lucrurile in bine!
Conceptul acestui program consta in implicarea companiei in solutionarea unor cazuri din domeniul sanatatii si al mediului, cu participarea comunitatiilor locale beneficiare, promovand totodata voluntariatul si spiritul civic. 

ONG-uri, profesori, studenti, doctori etc. pot propune proiecte de mediu si sanatate, care sa fie implementate anul acesta 

Programul ‘Impreuna pentru Fiecare’ este cea mai ampla componenta a platformei de responsabilitate sociala ‘Energia vine din suflet’, apartinand Grupului Rompetrol.
Programul ‘Impreuna pentru Fiecare” porneste din aceleasi valori ca cele ale oamenilor din companie: „Puterea Grupului Rompetrol nu sta in tehnologie, ci in noi, oamenii care facem posibila aceasta evolutie surprinzatoare. Ceea ce am facut pana acum este dovada vie a faptului ca noi, cei care producem energie, ne-am asumat o noua dimensiune a muncii noastre: aceea de A DA SUFLET ENERGIEI”.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează