Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Până pe 15 mai te poți înscrie cu ideea ta de afacere socială în cadrul Social Impact Award! 

0

Poate ai început deja să dezvolți o idee de proiect cu impact social și nu îți sunt clari pașii pe care trebuie să îi faci pentru a te înscrie în competiție. Sau poate nu te-ai decis încă asupra ideii, dar ai vrea să ai o claritate mai mare asupra specificului competiției – de la oportunități de învățare pe care le oferim, pana la criterii de selecție și oameni cu care te poți conecta în comunitatea noastră.

 
Dacă ai întrebări și curiozități în ceea ce privește competiția și programul de incubare a ideii tale pe care l-am pregătit,  vino cu întrebările tale în conversația care va avea loc pe pagina de Facebook Social Impact Award (Ro), pe 4 mai, 17:00- 18:00 și pe 8 mai, 18:30-19:30. 
Te așteptăm pe 4 mai, de la ora 17:00 sau 8 mai, de la ora 18:30 pentru o sesiune live de întrebări și răspunsuri, alături de Corina Angelescu, Coordonatoarea Social Impact Award România și reprezentanți ai Juriului Social Impact Award 2018. Înscrie-te aici și conectează-te la conversație!
Corina Angelescu este coordonatoarea SIA Romania și Learning Designer în echipa Universităţii Alternative, unde coordonează diverse programe pentru tinerii pasionaţi de învăţare şi educaţie.
Alexandru Ghiță este președinte EDUCATIVA și unul dintre membrii juriului SIA 2018. Alexandru este pasionat de antreprenoriat în educație în România. În cadrul EDUCATIVA coordonează dezvoltarea proiectelor noi și este responsabil pentru optimizarea resurselor alocate pentru fiecare proiect.
Social Impact Award este o competiție de idei de afaceri sociale și un program educațional pentru tinerii care vor să producă o schimbare în societate într-un mod constructiv. Misiunea proiectului este promovarea antreprenoriatului social în rândul tinerilor la nivel european și nu numai. Astăzi, proiectul este prezent în 22 țări din Europa,Asia si Africa. În România, proiectul se află la cea de-a șaptea ediție și este organizat de către Global Shapers Bucharest Hub, Social Innovation Solutions și Universitatea Alternativă cu sprijinul partenerilor BCR, Enel, Red Bull Amaphiko şi Rompetrol.`

Despre autor

avatar

Universitatea Alternativă este un mediu de învățare complementar universităților tradiționale, puternic conectat la mediul de afaceri, bazat pe practică, autonomie și colaborare. Ne propunem să avem impact în creșterea studenților pentru ca aceștia, la rândul lor, să aibă impact în societate. Pentru ei construim o comunitate în care cultivăm libertatea, curajul și învățarea experiențială. Totodată, susținem și promovăm diversitatea și inovația în educație.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.