Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Pădurea Copiiilor: De Ziua Mediului, culegem rezultate! Citește raportul anual!

0

În fiecare an, pe data de 5 iunie sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, o zi specială pentru noi!

În semn de recunoștință pentru mediul înconjurător, astăzi tragem linie peste anul 2019, an în care acțiunile noastre s-au concentrat pe doua direcții: împădurirea suprafețelor degradate și educația de mediu. Am plantat 86.500 de puieți și am înființat 6.5 hectare de pădure nouă în 3 localități. Am descoperit Forest School, un concept de educație experiențială, în care copiii descoperă cu propriile simțuri minunăția naturii. Toate acestea s-au întâmplat cu ajutorul tău, cel care ai fost alături de misiunea noastră!

Citește raportul.

Știu că oricare va fi viitorul umanității, vom avea nevoie de păduri pentru a exista și de bucuria de a fi în preajma lor, pentru a trăi!, spune dr. Alexandra Pălărie, Președinte Pădurea Copiilor

S: Înainte să te întorci la tumultul zilei de vineri, nu uita că până la sfârșitul lunii poți susține împădurirea prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit. Completează formularul aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.