Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Organizatorii evenimentelor de business protestează împotriva faptului că Guvernul României ignoră un sector important de activitate

0

Grupul de inițiativă al organizatorilor de evenimente educaționale de business, tehnologie, IT, antreprenoriat și creative, format din principalele companii tip IMM și ONG-uricare realizează, ca principal obiect de activitate, evenimente locale și internaționale de prestigiucare aveau loc în România se declară consternat de faptul că Guvernul ignoră apelurile la dialog și solicitările unei întregi industrii aflate în imposibilitatea de a-și mai desfășura activitatea.

Sursa și mai multe informații aici.

Salutăm și susținem intenția declarată în cadrul unei conferințe de presă care s-a bucurat ieri de o largă mediatizare în această perioadă cu încărcătură electorală la care au participat Vicepremierul României Raluca Turcan, Primarul Capitalei, Nicușor Dan și Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu de a acorda ajutoare estimate la 100 de milioane de euro colegilor din domeniile muzical, cultural și de divertisment. Susținem acest demers pe care îl considerăm 100% necesar.

Nu putem, totuși, să nu întrebăm de această dată public de ce, în ciuda apelurilor noastre repetate și chiar a unor întâlniri avute cu reprezentanți ai Executivului, nu se aude și vocea noastră?

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.