Orange România transmite live experimente științifice pentru elevii și publicul larg din toată țara

0

Bucureşti,  14 noiembrie 2016. În perioada 14-18 noiembrie, Orange România desfășoară cea de-a cincea ediție a programului Săptămâna Voluntariatului și invită elevii și publicul larg să participe la 5 zile de experimente științifice distractive.

image004

Alături de experții de la Fun Science, angajații Orange vor desfășura experimente științifice în domenii variate – de la chimie sau fizică la astronomie sau mediul înconjurător, care vor fi transmise live, pe internet. Astfel, voluntarii Orange vor facilita și anul acesta accesul la educație prin tehnologie pentru tot mai mulți tineri din România. Aceștia se vor bucura de o nouă experiență de învățare prin care vor înțelege, printr-o abordare practică, noțiunile teoretice studiate la școală.

Elevii, profesorii, părinții, precum și publicul larg, sunt invitați să participe la sesiunile de experimente ce vor avea loc în săptămâna 14-18 noiembrie, în intervalul orar 11:00-13:00. Pentru a se putea conecta, aceștia trebuie să acceseze pagina https://www.orange.ro/responsabilitate-sociala/saptamana-voluntariatului/index.html, unde va fi publicat linkul către transmisiunea în direct. De asemenea, utilizatorii vor avea nevoie de conexiune la internet, laptop/dispozitiv mobil și proiector, în cazul în care vor transmite către un grup mai mare de beneficiari.

“Și anul acesta ne propunem să demonstrăm că tehnologia poate sprijini educația, de aceea aducem știința mai aproape de copii, într-un mod distractiv și interactiv. Transmisia live oferă elevilor din România, aflați poate la sute de km distanță, ocazia de a participa la experimente științifice alături de noi. Voluntarii Orange sunt nerăbdători să facă experimente și speră să se bucure de o audiență cât mai mare”, a declarat Veronica Dogaru, Corporate Communications Manager la Orange România.

Programul experimentelor se regăsește pe website-ul Orange România. Oricine poate accesa transmisiunea live pentru a se bucura de experimentele științifice desfășurate de angajații companiei.

Evenimentul este organizat de către Orange România cu sprijinul Fun Science. Mai multe detalii despre Săptămâna Voluntariatului sunt disponibile pe https://www.orange.ro/responsabilitate-sociala/saptamana-voluntariatului/index.html

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.