Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orange România, angajator de top pentru al patrulea an consecutiv

0

Orange România a primit certificarea Top Employers Europe 2016, pentru mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională oferite angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România ce obține din partea institutului independent Top Employers acestă certificare, primită pentru al patrulea an consecutiv.

unnamed
Studiul internațional realizat anual de Institutul Top Employers acordă recunoaștere angajatorilor de top care oferă condiții excelente pentru angajați, care dezvoltă talentul la toate nivelurile organizației și care iau măsuri pentru a optimiza practicile de angajare. Studiul are la bază 9 criterii, precum strategia de management al talentelor, cultura organizațională, managementul performanței, politica de compensări și beneficii, fiecare dintre acestea fiind structurate pentru a acoperi întrebări referitoare la politici sau practici specifice: strategie, priorități, rolul top managementului, indici de performanță sau asistență prin tehnologie.

Pe lângă beneficiile disponibile în cadrul Orange România pentru dezvoltarea profesională, angajații au acces la programe pentru dezvoltarea personală. Un astfel de program este cel de wellbeing, creat în urmă cu patru ani și extins în funcție de sugestiile angajaților. Feedback-ul este pozitiv, peste 60% dintre angajați folosind programul ce include workshopuri în aer liber sau la birou, activități și instrumente pe cele trei direcții principale: sănătate fizică, sănătate emoțională și transformare personală.

„Este important pentru noi să creăm un mediu de lucru în care angajații să se simtă motivați și în care aceștia să se poată dezvolta continuu atât din punct de vedere profesional, cât și personal. Certificarea de angajator de top ne bucură și ne validează eforturile pe care le depunem în mod constant în acest sens, de la beneficiile și condițiile de muncă, la programele de managementul performanței sau cultura companiei.” a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România.

Pentru informaţii suplimentare despre certificarea Top Employers şi pentru a vizualiza profilul Top Employers al companiei vă invităm să vizitaţi www.topemployers.com.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.