Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orange România, angajator de top pentru al cincilea an consecutiv

0

Orange România a primit certificarea Top Employer Europe 2017, fiind astfel recunoscute, pentru al cincilea an consecutiv, mediul de lucru excepţional şi posibilităţile de dezvoltare profesională pe care compania le oferă angajaţilor. Orange este singura companie de telecomunicații din România care obține acestă certificare din partea institutului independent Top Employers Institute.

Orange Top Employer 2017

Studiul internațional realizat anual de Institutul Top Employers recunoaște meritele angajatorilor de top, certificând eforturile companiilor care reuşesc să ofere condiții excelente pentru angajați și un mediu care încurajează dezvoltarea talentului la toate nivelurile organizației și îmbunătățirea permanentă a practicilor de angajare.

Certificarea Top Employer are la bază un proces riguros de cercetare, doar companiile care îndeplinesc o serie de standarde stricte fiind eligibile pentru obținerea acesteia.  Printre cele 9 criterii pe care acest proces se bazează se numără strategia de management al talentelor, cultura organizațională, managementul performanței, programele de învățare și dezvoltare, politica de compensări și beneficii.

„Strategia noastră se bazează pe ascultarea permanentă a angajaților și pe oferirea resurselor de care au nevoie pentru a-și urma planurile de dezvoltare, iar atenția constantă pe care o acordăm nevoilor lor este reflectată și în calitatea serviciilor pe care le oferim clienților. Având în vedere că pentru aceștia grija faţă de angajaţi este unul dintre cei importanţi indicatori ai gradului de responsabilitate al companiilor*, certificarea Top Employer recunoaște atât posibilităţile pe care le oferim angajaților, cât și eforturile pe care le depunem pentru a răspunde așteptărilor clienţilor noștri”, a declarat Ioana Marcu, Directorul de Resurse Umane al Orange România.

Pentru informaţii suplimentare despre certificarea Top Employer şi pentru a vizualiza profilul Top Employer al companiei vizitaţi www.topemployers.eu.

*Potrivit studiilor calitative realizate în rândul Orange Digital Community şi prin Stakeholders Dialogue

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.