Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Orange lansează Albumul unei națiuni și oferă 100 GB cadou

2

Orange își invită clienții să contribuie la crearea poveștii celor 100 de ani de România prin inițiativa Albumul unei națiuni și îi premiază cu 100 GB cadou.

Abonații Orange rezidențiali și business și utilizatorii cartelelor PrePay deopotrivă, pot încărca cronologic poze memorabile ale familiei din ultimii 100 de ani pentru a crea un album digital al românilor. Pentru a participa, clienții trebuie să se autentifice în pagina campaniei cu datele contului personal My Orange și să încarce una sau mai multe fotografii de familie făcute în România, în perioada 1918 – 2018.

Pentru fiecare poză adaugată în album se alocă un bonus de 100GB pentru un singur abonament de voce cu internet administrat în contul My Orange, sau pentru un singur număr PrePay cu opțiune activă de minimum 5 euro de voce cu internet.

Albumul unei națiuni face parte dintr-o serie de inițiative menite să marcheze centenarul Marii Uniri, unde se regăsesc și proiectele Alba Iulia Smart City, Digitaliada și CinePub. Prin CinePub, utilizatorii aplicației Orange TV Go pot urmări gratuit online cele mai îndrăgite filme dintr-un secol de cinematografie românească.

Pentru mai multe detalii despre Albumul unei națiuni, consultați regulamentul campaniei pehttps://www.orange.ro/albumul-unei-natiuni/regulament.pdf

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

2 comentarii

  1. avatar
    Andrisca Ibolya on

    Buna ziua…am trimis poza dar nu am reusit sa activez cadoul de 100GB…Ce trebuie sa fac ?

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.