Optimismul romanesc a crescut cu aproape 48% fata de septembrie 2009!

0

Studiul Deloitte Business Sentiment Index cu privire la perspectivele financiare ale companiilor aduce vesti bune pentru Europa Centrala si in special pentru Romania. Încrederea managerilor din România s-a îmbunătăţit în ultimele luni.

Peste 63 la sută dintre directorii executivi chestionaţi de companie şi-au îmbunătăţit nivelul de încredere privind perspectivele financiare ale companiilor din ţara noastră, potrivit articolului publicat de money.ro despre rezultatele acestui studiu.

Se pare ca optimismul romanesc a crescut cu aproape 48% faţă de prima ediţie din septembrie 2009.
Perspectivele pe piaţa forţei de muncă din România s-au îmbunătăţit, o parte din oamenii de afaceri români luând în calcul creşterea numărului de angajaţi.

Studiul Deloitte a fost realizat în 6 ţări: Polonia, Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi România.

Citeste mai multe informaţii pe money.ro

foto Florin Ghinda, 2008

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează