Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunitățile tinerilor la YouthSpeak Forum 21. Evenimentul ce are ca scop provoacarea tinerilor în a lua acțiune pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă

0

YouthSpeak Forum, organizat de AIESEC România, vine cu multiple oportunități de dezvoltare pentru tineri

YouthSpeak Forum 21, ediția națională, este un eveniment organizat de AIESEC România. A 7-a ediție națională reunește peste 7 parteneri, companii și speakeri de renume din România.

Evenimentul ce are ca scop provoacarea tinerilor în a lua acțiune pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă se va axa acum pe 3 Obiective : ODDul #1 Fără Sărăcie, ODDul #3 Sănătate și Stare de Bine și ODDul #13 Acțiune Climatică.

Cum arată agenda evenimentului?

Evenimentul va fi găzduit de Ioana Dospinescu, președinte UN Youth Romania, care va modera și discuția de panel în care reprezentanții companiilor vor fi invitați săși exprime opinia în legătura cu contribuția companiilor pe care le reprezintă la Obiectivele de Dezvoltare Durabilă în România, cât și perspectiva lor asupra impactului pe care tinerii îl pot aduce.

Speakerii care vor susține discursuri vor pune împreună perspective diverse asupra ODD-urilor. Îi vom avea pe domnul Consilier de Stat la Cabinetul Prim-Ministrului și Coordonator al Departamentului de Dezvoltare Durabilă, László Borbély, care ne va prezenta contribuția instituțiilor purblice, Laura Savu, Global Community Manager la TikTok care va veni cu perspectiva mediului privat, cât și Daria, student în anul I la SNSPA, în cadrul ASE București, vlogger și voluntară activă de peste 3 ani la Salvați Copiii.

Companiile care susțin organizarea evenimentului, cât și dezvoltarea tinerilor prin prezența în spațiile desfășurate sunt Accenture Romania, PwC Romania, Emerson, Coca-Cola HBC, Philips și Mondelez.

Partipanții vor putea lua parte la workshops practice pe teme diverse: Protecting your well-being, How to build resilience in difficult times, Reciclarea plasticului și impactul asupra mediului și Critical Skills for a great career start. Participanții vor putea adresa direct întrebări companiilor în spațiile oferite.

Astfel, evenimentul oferă un pachet complet de inspirație și dezvoltare pentru tinerii dornici să devină cea mai bună versiune a lor și să contribuie până la urmă, la o Românie mai sustenabilă.

Tinerii se pot înscrie aici pentru a-și rezerva locul la eveniment, desfășurat pe Zoom și distribuit live pe pagina oficială de Facebook a AIESEC România.

Despre AIESEC

AIESEC este cea mai mare organizație din lume condusă de tineri, prezentă în peste 110 țări și teritorii, 2500 de universități, cu peste 5000 de parteneri. Scopul organizației este de a dezvolta abilitățile de lideri ale tinerilor prin facilitatea de experiențe internaționale, atât de voluntariat, cât și profesionale. AIESEC este prezentă în România din 1990, azi fiind active în 13 orașe, respectiv 14 filiale locale.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.