Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Oportunități de voluntariat în Estonia și Lituania

0

Asociaţia de Tineri din Ardeal caută doi tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani pentru stagii de voluntariat ce se vor desfășura în Estonia și Lituania în cadrul unor proiecte finanțate de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus Plus. Ca voluntar SEV ai transportul, acomodarea și masa asigurată, primești bani de buzunar lunar, dispui de asigurare, ai posibilitatea să-ți dezvolți competențele lingvistice și multe alte competențe.

voluntari SEV la asociatia noastra

Dacă acum îți termini studiile într-o formă de învățământ și dorești să te dezvolți pe plan personal și social, să acumulezi experiență într-un mod non-formal înainte să continui să studiezi sau să începi să lucrezi, sau dacă dorești o schimbare în viața ta, să cunoști alte țări și culturi, limbi străine, participă la un stagiu SEV în Estonia sau Lituania:

  1. Petrece 9 sau 10 luni pe tărâmul pădurilor și lacurilor, în Estonia, implicându-te în activitatea unui CENTRU CARE SE OCUPĂ CU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI MENTALE sau a unei GRĂDINIȚE sau a unui CENTRU DE TINERET. Poți alege dintre diverse instituții în funcție de interesele tale. Activitatea începe în septembrie 2015. Detalii aici.
  2. Petrece 10 luni în Lituania și implică-te în activitatea remarcabilă a unei biblioteci, deoarece Biblioteca Orășenească din Šiauliai nu oferă doar posibilitatea de a citi sau de a împrumuta cărți, dar și organizează programe culturale și educaționale pentru membrii comunității locale. Biblioteca dispune de 3 secțiuni și 7 unități, din acest motiv îți poți desfășura activitatea în mai multe locații. Proiectul începe în luna noiembrie 2015. Detalii aici.

Dacă ești interesat să aplici pentru oportunitățile menționate, completează și trimite-ne documentele solicitate în apelurile de aplicații de pe pagina noastră web la adresa de email office.ata@gmail.com. Dacă ai nelămuriri și întrebări, nu ezita să ne scrii la adresa de email menționată.

Nagy Geza Attila,

Preşedinte

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.