Oportunități de voluntariat în Estonia și Lituania

0

Asociaţia de Tineri din Ardeal caută doi tineri cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani pentru stagii de voluntariat ce se vor desfășura în Estonia și Lituania în cadrul unor proiecte finanțate de Uniunea Europeană prin Programul Erasmus Plus. Ca voluntar SEV ai transportul, acomodarea și masa asigurată, primești bani de buzunar lunar, dispui de asigurare, ai posibilitatea să-ți dezvolți competențele lingvistice și multe alte competențe.

voluntari SEV la asociatia noastra

Dacă acum îți termini studiile într-o formă de învățământ și dorești să te dezvolți pe plan personal și social, să acumulezi experiență într-un mod non-formal înainte să continui să studiezi sau să începi să lucrezi, sau dacă dorești o schimbare în viața ta, să cunoști alte țări și culturi, limbi străine, participă la un stagiu SEV în Estonia sau Lituania:

  1. Petrece 9 sau 10 luni pe tărâmul pădurilor și lacurilor, în Estonia, implicându-te în activitatea unui CENTRU CARE SE OCUPĂ CU PERSOANE CU DIZABILITĂȚI MENTALE sau a unei GRĂDINIȚE sau a unui CENTRU DE TINERET. Poți alege dintre diverse instituții în funcție de interesele tale. Activitatea începe în septembrie 2015. Detalii aici.
  2. Petrece 10 luni în Lituania și implică-te în activitatea remarcabilă a unei biblioteci, deoarece Biblioteca Orășenească din Šiauliai nu oferă doar posibilitatea de a citi sau de a împrumuta cărți, dar și organizează programe culturale și educaționale pentru membrii comunității locale. Biblioteca dispune de 3 secțiuni și 7 unități, din acest motiv îți poți desfășura activitatea în mai multe locații. Proiectul începe în luna noiembrie 2015. Detalii aici.

Dacă ești interesat să aplici pentru oportunitățile menționate, completează și trimite-ne documentele solicitate în apelurile de aplicații de pe pagina noastră web la adresa de email office.ata@gmail.com. Dacă ai nelămuriri și întrebări, nu ezita să ne scrii la adresa de email menționată.

Nagy Geza Attila,

Preşedinte

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează