Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Open Call: EIC ePitching on COVID-19

0

The EIC is organising a special ePitching-session in the light of the current COVID-19 outbreak in an effort to mobilize EIC projects. All EIC-backed SMEs that can contribute to possible solutions to help combat the current pandemic and its consequences and are looking for investment are welcome to apply.

A limited number of EIC-backed up SMEs will then have the chance to show their innovative solutions via an online tool to a jury of investors, including Panakes PartnersIdacapitalClinical Research Ventures and Monte Carlo Capital, on 15 April 2020 from 12.00 till 1.30 pm (CET).

Applications are open until 27 March 2020 17:00 CET.

Apply here and don’t miss this opportunity!

More information here: https://community-smei.easme-web.eu/articles/open-call-eic-epitching-covid-19?fbclid=IwAR0bnqVXlZnLvPKJ4r0gffVPIe7MvzCbpLlULz3zRK_Z3XbNBgC1jj-iw2A

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.