Okidoki.ro, motor romanesc de cautare

0

S-a lansat oficial motorul romanesc de cautare Okidoki, cu peste 50 de milioane de pagini indexate!
Peste 50 de milioane de pagini sunt indexate în prezent, dar obiectivul este ca până la finalul anului viitor să fie indexate toate paginile web relevante în limba română.

okidokiMotorul de cautare este lansat de Media Pro Interactiv şi „va pune accent pe cautarea instant si idealul ar fi atingerea unei cote de piata din doua cifre, dar in momentul de fata Google are peste 95%,” a spus pentru HotNews.ro, Orlando Nicoara, director al Media Pro Interactive (MPI).

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează