Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ogilvy România și VICE prezintă criza refugiaților din Europa într-un mod neașteptat

0

De peste 20 de ani, VICE oferă conținut unic despre cele mai importante știri din cultură, entertainment și societate.

2016 este anul în care Europa trece printr-o nouă criză a refugiaților, de aceea VICE și Ogilvy România au orchestrat un experiment radio menit să atragă atenția asupra situației dramatice cu care aceștia se confruntă.

Experimentul folosește vocea de la radio pentru a activa căutarea “images of a family on a boat in Greece” pe telefonul ascultătorului, iar rezultatele sunt complet altele decât ne-am fi așteptat – familii de refugiați în Grecia și nu o familie fericită în vacanță la mare.

1

Descoperă experimentul și vezi altfel lumea!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.