Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Octavian Iacob, romanul premiat la New York Film Academy, sprijina lupta contra COVID-19, printr-un spot TV care face apel la voluntariat

0

Octavian Iacob, românul premiat la New York Film Academy, sprijină lupta contra COVID-19, printr-un spot TV care face apel la voluntariat

Octavian Iacob, regizorul român acceptat cu bursă și absolvent al New York Film Academy, se alătură demersurilor voluntarilor de a-și sprijini semenii, prin realizarea unui spot TV care îndeamnă la solidaritate și ajutor pentru seniorii din București, în lupta împotriva COVID-19.

 

Spotul ilustrează modul de organizare a unei echipe de voluntari echipați conform normelor, care pregătesc, transportă și livrează alimente, în special persoanelor în vârstă din București. Inițiativa încurajează pe fiecare dintre noi să se implice, acum când este mai mare nevoie.

’Am realizat că menirea mea este să ajut prin film, arte vizuale, regizorat. Am ales să mă implic în acest proiect pentru că vreau să fiu alături de echipele de voluntari, să îi ajut să convingă cât mai mulți oameni să li se alăture și nu în ultimul rând să putem acoperi nevoile alimentare de bază ale bătrânilor din București. Sunt mândru că pot contribui la această cauză și sper ca mesajul să ajungă la cât mai mulți oameni de bine’’, a declarat Octavian.

Vrei să te implici? Sună la 0766.251.225 sau scrie un mail la voluntariat@dialogbucuresti.ro.

Spotul este realizat în colaborare cu Primăria Capitalei și Centrul Municipal pentru Dialog.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.