Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Ocolul lumii în 0 kilometri la Global Village!

0

Pentru a doua oară anul acesta, AIESEC Bucureşti organizează Global Village, evenimentul care reuneşte peste 20 de naţionalităţi în acelaşi loc. Urmând succesul ediţiei din martie, şi în luna iulie persoane de orice vârstă sunt invitate să petreacă o zi multiculturală, plină de culoare şi voie bună. Evenimentul va avea loc la Muzeu Taranului Roman, intre orele 11:00-19:00.

China, Kazakstan, Marea Britanie, Egipt,  Olanda, Canada, Pakistan, Ucraina, Mexic sunt doar o parte din naţionalităţile care vor fi prezente prin dansuri, degustări de mâncare, nunţi specifice şi desigur standuri special amenajate, bogate în obiecte tradiţionale alături de câte un reprezentant al ţării respective bucuros să îşi prezinte cultura sa şi să răspundă tuturor întrebărilor. Membrii AIESEC Bucureşti vor fi prezenţi pentru a facilita comunicarea, însă cei pasionaţi de limbi străine pot conversa cu tinerii nativi. Global Village este locul ideal pentru a fi curios să afli lucruri interesante, de a participa la diverse tombole şi concursuri cu premii, de a te delecta cu momente artistice inedite şi surprize pe tot parcursul zilei.

Scopul “Global Village” este de a crea un cadru de învăţare non-formală despre diversitatea şi toleranţa culturală, şi în plus, această ediţie oferă tinerilor din patru centre sociale ocazia de a trăi ceva inedit şi de a-şi creşte încrederea de sine. În calitate  de participanţi ai proiectului C.H.A.N.G.E., 120 de copii cu vârstele cuprinse între 4 şi 18 ani vor pregăti un moment artistic inedit şi vor crea obiecte cu imaginaţie şi măiestrie. Aceste obiecte vor fi disponibile pentru a fi achiziţionate la Global Village, toate vânzările constituind un fond pentru a susţine dezvoltarea continuă a acestor copii.

Mai multe informaţii despre Global Village şi proiectul C.H.A.N.G.E. www.aiesecbucharest.ro si globalvillage.contact@gmail.com.

—–

AIESEC este cea mai mare organizaţie de tineri la nivel internaţional, fiind prezentă în 110 ţări şi teritorii, cu o istorie de 63 de ani în dezvoltarea personală şi profesională a tinerilor. Organizaţia oferă tinerilor o experienţă de dezvoltare integrală bazată pe 7700 de oportunităţi de leadership, 5500 de posibilităţi de schimb de experienţă internaţională, 470 de conferinţe anuale, platforme virtuale şi activităţi de învăţare în cadrul unui mediu internaţional. În urmă cu 21 de ani, AIESEC a început activitatea în Romînia, activînd în prezent în 15 oraşe.

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.