Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Occidentul Românesc celebrează Centenarul Marii Uniri a României printr-un inedit concurs: „Cum vezi România în următorul secol?”

0

Occidentul Românesc celebrează Centenarul Marii Uniri a României printr-un inedit concurs: „Cum vezi România în următorul secol?”

Încurajăm participarea tuturor categoriilor de vârstă la acest concurs, de la copii la bunici: important este să fiți români în cuget și simțiri și să ne scrieți din suflet dorințele și speranțele voastre pentru România. Nu contează țara de rezidență: contează doar speranțele și simțămintele pentru pământul de baștină.

Detalii, aici:

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.