O romanca, tanar cercetator a fost premiata in Statele Unite!

0

Diana Andra Borca-Tasciuc, profesor asistent la Institutul Politehnic din New York a primit premiul CAREER din partea National Science Foundation. Citeşte mai jos motivul pentru care românca a fost premiată în Statele Unite.

cercetare

„O româncă a fost premiată în Statele Unite pentru cercetările făcute în lupta împotriva cancerului. Premiul CAREER, în valoare de 425.000 de dolari, este acordat de National Science Foundation, o agenţie guvernamentală americană. Diana Andra Borca-Tasciuc a primit premiul CAREER, care se acordă tinerilor cercetători, viitori lideri în domeniul în care activează. Românca este în prezent profesor asistent la Institutul Politehnic din New York şi testează o nouă procedură ce ar putea fi folosită în tratarea cancerului. Diana a absolvit în 1996 Facultatea de Fizică din Bucureşti.”

Articolul complet este pe realitatea.net

(foto Florin Ghinda, 2009)

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează