O romanca purtator de cuvant pentru noul comisar european pentru extindere!

0

Am aflat de pe stiri.juridice.ro ca romanca Angela Filote va fi purtatorul de cuvant al comisarului european pentru extindere!

“Am fost aleasa dintr-o lista scurta de candidati redutabili. Sunt convinsa ca oricare dintre ei ar fi fost foarte bun pentru acest post, dar s-a intamplat sa fiu eu cea aleasa.” a declarat romanca.

Principala provocare este asa-numita oboseala a extinderii, dar si sentimentul ca lucrurile se decid deasupra capetelor cetatenilor. Voi incerca sa imi fac treaba astfel incat sa putem reda extinderii sustinerea politica si publica de care are nevoie.”

Mai multe informații pe stiri.juridice.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează