O romanca la un dineu cu regina Elizabeth

0

O tanara romanca de etnie roma din Marea Britanie a fost invitata la un dineu cu regina Elizabeth, dupa ce in urma cu doar sase luni vindea ziare.

Ramona Constantin, care este de etnie roma, nu avea studii si nu stia limba engleza in momentul in care s-a mutat in Marea Britanie. Timp de 18 luni, ea a vandut exemplare ale revistei The Big Issue, dar a invatat limba engleza si a inceput sa se ocupe de un proiect pentru pregatirea tinerilor romi, scrie MEDIAFAX.

Sursa: 9am.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează