Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O româncă a realizat accesoriile miniseriei Harley and The Davidsons de la Discovery Channel  

0

Zeci de șepci, seturi de bretele cu papion și cravate din colecțiile Ralitza Tailoring au fost purtate de actori celebri într-un serial Discovery Channel. Ralitza Tailoring au pregătit în detaliu timp de o lună seturile speciale de accesorii care au ajutat la recrearea atmosferei din orașul Milwaukee la începutul secolului XX.

harley d

”A fost onorant pentru mine să realizez accesoriile uneia dintre cele mai mari producții de ficțiune făcută de Discovery Channel, miniseria Harley and The Davidsons. Colaborarea în acest proiect avut un rezultat de care suntem foarte mândri. Mă bucur să știu că șepcile și accesoriile Ralitza au fost purtate de actori ca Michiel Huisman (interpretul lui Daario Naharis din Game of Thrones), Robert Aramay sau Bug Hall. Este un pas important pentru parcursul nostru în plan internațional, mai ales că brandul Ralitza este unul nou și care ocupă o piață de nișă în România”, spune Marieta Kojanov, creatoarea Ralitza Tailoring.

Serialul Discovery Channel în care apar accesoriile Ralitza este inspirat din viața celor doi fondatori ai faimoasei mărci de motociclete Harley – Davidson. Filmul va avea premiera în luna septembrie în Statele Unite, urmând ca apoi să fie difuzat în întreaga lume.

Cea mai mare provocare pentru filmul Discovery a fost numărul mare de accesorii solicitate pentru că produsele Ralitza sunt realizate manual. Vorbim de un design al detaliului care nu poate fi repetat, iar asta se transpune în ore de lucru îndelungate. Implicarea este meritată atunci când știi că munca ta este  o mică piesă dintr-un film văzut de milioane de oameni din întreaga lume ”, mai spune creatoarea Marieta Kojanov.

Șeful Discovery Channel a evitat să precizeze costurile investiției în film, însă a menționat că este vorba despre sume care ajung ordinul milionanelor de dolari. Harley and The Davidsons este cea mai scumpă producție a Discovery, între producțiilecare au la bază un scenariu.

HDDAVID

Despre Ralitza Tailoring

Ralitza este un brand românesc de accesorii și cămași bespoke vs. made-to-measure. Atelierul Ralitza din București a luat ființă anul trecut ca urmare experienței de 20 ani a Marietei Kojanov în arta croitoriei la companii precum BigottiArtigianiMassini. Colecțiile Ralitza Tailoring pot fi găsite pe site-ul www.ralitza.ro, pe pagina de Facebook Ralitza Tailoring sau la magazinul din strada I.D. Mendeleev, Nr. 44, București.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.