O romanca a primit o nominalizare la Premiile Echo 2010!

0

Artista de origine română, Petruta Kupper a fost nominalizată la categoria Cel mai bun debut naţional graţie calificării în finala concursului SUPERTALENT 2009. Un motiv important pentru nominalizare este și succesul primului său album, „Pantraume”, care a înregistrat vânzări impresionante, potrivit articolului publicat de realitatea.net

„Petruţa concurează alături de patru artişti germani: Eisblume, Cherona, The Baseballs, Daniel Schuhmacher. Premiile Echo 2010 se decernează pe 4 martie, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Berlin.”

De menționat că printre nominalizaţi se numără nume celebre ca Beyonce, Eminem şi Whitney Houston.

via realitatea.net

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează