Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O noua oportunitate de dezvoltare a afacerii cu parteneri externi

0

Kompass Romania prezinta companiilor locale o noua oportunitate de a-si dezvolta afacerea, punandu-le in contact cu reprezentanti ai companiilor importante din intreaga lume, precum si ai guvernelor din alte state.

Astfel, oamenii de afaceri romani pot pune bazele unor colaborari internationale in cadrul celei de-a 17-a editii a expozitiei WETEX, organizate cu sustinerea Consiliului Suprem pentru Energie Dubai si a Guvernului Dubaiului, care va avea loc in perioada 21-23 aprilie 2015, in Dubai, la Centrul International de Conferinte si Expozitii.

Tema din anul acesta a expozitiei este ‘Facilitarea solutiilor inteligente sustenabile’, oferind participantilor posibilitatea de a descoperi cele mai noi produse si tehnologii si de a fi la curent cu ultimele inovatii in domeniul conservarii energiei si al sustenabilitatii.

wetexExpozitia WETEX, organizata de DEWA (Autoritatea de Electricitate si Apa din Dubai) si a carei prima editie a avut loc in anul 1999, este una dintre cele mai mari expozitii din regiune, reunind anual mai mult de 1.500 de expozanti din peste 42 de tari.

Participarea la expozitie ofera oamenilor de afaceri din Romania o oportunitate exclusiva de a reafirma si a genera noi contacte, avand ocazia sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor internationale dintr-o serie vasta de domenii: tratarea apei, desalinizare, companii de imbutelierea apei, sisteme de irigatii, pompe, turbine, compresoare, generatoare, aer conditionat si sisteme de purificarea aerului, baterii, producatori de cabluri de joasa si inalta tensiune si accesorii, sisteme de iluminat, LED, rafinarea petrolului, biogaz, tehnologii de rafinarea petrolului si multe altele.

Companiile romanesti pot patrunde astfel pe o piata in crestere, promovandu-si produsele si serviciile profesionistilor din mediu si avand totodata posibilitatea de a analiza concurenta la nivel international.

Mai mult, cei prezenti pot lua parte la seminarii gratuite si li se va inmana o scrisoare de recomandare pentru produse eco, care poate fi folosita ca un instrument de marketing in promovarea produselor din Romania.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.