Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

O noua companie din Romania, finalista la European IT&Software Excellence Awards

0

KL SOFTWARE , finalista la European IT&Software Excellence Awards

KL SOFTWARE, companie clujeana de dezvoltare de soft, membra a APS Group, este nominalizata in finala competitiei European IT&Software Excellence Awards 2014, desfasurata in aceasta perioada la Londra.

KL_logo

Proiectul care a adus KL SOFTWARE pe lista celor mai buni furnizori de solutii IT cu impact in business (categoria Vertical Market Solution) este 24Broker – aplicatie de management al activitatii brokerilor de asigurare din Romania, aliniata la cerinţele europene în domeniu.

« 24Broker reuneste activitatea pricipalilor brokeri de asigurari din Romania, iar aceasta nominalizare este o recunoastere a impactului pozitiv pe care aplicatia o are asupra business-urilor derulate in aceasta industrie. Prin intermediul platformei dezvoltate de KL SOFTWARE, in 2013 s-au intermediat peste 120 miloane de euro sub forma de prime de asigurare subscrise, iar de la lansare si pana in prezent, valoarea tranzactionata depaseste 400 de milioane euro, cu peste 100.000  de polite emise lunar » precizeaza Erik Barna, CEO al KL SOFTWARE si unul dintre membri fondatori ai companiei.

Inovatia si impactul semnificativ in business sunt cele doua atribute principale pe care le premiaza European IT&Software Excellence Awards (www.iteawards.com), una dintre cele mai prestigioase competitii pan-Europene ale industriei, la care KL Software participa pentru prima data in 2014.

Editia de anul acesta a competitiei a atras un numar dublu de aplicatii fata de anii precedenti, inscrise de catre companii de top din toata Europa si a adus prima nominalizare pentru o aplicatie dezvoltata de catre compania clujeana.

Despre aplicatia 24Broker

24Broker este principala aplicatie de management folosita de brokerii de asigurari din Romania si urmareste intregul circuit al unei polite, de la intrarea in gestiunea brokerului, pana la intoarcerea ei la societatea de asigurari emitenta.

Aplicatia furnizeaza managerului un control in timp real al activitatii, minimizeaza cheltuielile operationale cu forta de vanzari si permite activarea modulelor de care are nevoie un broker pe masura ce business-ul sau se dezvolta.

24Broker este o aplicatie sigura, on Cloud, si mobila,  putand fi accesata de oriunde si de pe orice dispozitiv mobil.

Despre KL SOFTWARE

KL SOFTWARE are o experiență de 6 ani în dezvoltarea aplicațiilor destinate pietei de B2B.

In ultimii 3 ani, compania s-a concentrat pe a oferi solutii de reducere a costurilor si optimizare a proceselor de business, ceea ce i-a adus o dezvoltare accelerata, cu o crestere anuala de 40-50% a cifrei de afaceri.

KL SOFTWARE are sedii la Cluj si la Bucuresti si face parte din grupul de companii Active Power Solutions (APS), condus de omul de afaceri clujean Catalin Chis.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.