O nouă campanie de colectare selectivă și oTOMBOLĂ!

0

Asociaţia Recolamp a demarat o nouă campanie de colectare selectivă adresată instituțiilor de stat și companiilor private

 Asociaţia Recolamp, organizaţia non-profit fondată de General Electric Hungary Kft., Osram România şi Philips România desfășoară în perioada 15 mai – 31 iulie 2013 o nouă campanie de colectare selectivă a deșeurilor din echipamente de iluminat (becuri, LED-uri şi neoane arse).

În perioada 15 mai – 31 iulie 2013 se derulează o nouă campanie Recolamp care se adresează tuturor companiilor și instituțiilor de stat din întreaga țară. Acestea pot solicita la numărul de telefon cu acces gratuit: 0800.888.666 să le fie ridicate fără niciun cost, deșeurile de becuri și neoane arse colectate. Cantitatea minimă pentru o predare de deșeuri este de 20 de kilograme.

La finalul campaniei, câștigătorii vor fi desemnați printr-o tragere la sorți ce va avea loc în data de 27 august 2013. Printre cele 48 de premii ce pot fi câștigate, se află și trei biciclete. Mai multe detalii privind campania, puteți găsi pe site-ul Asociației – www.recolamp.ro.

 

Demersul acesta face parte dintr-o serie de iniţiative pe care le derulăm anual cu obiectivul de a reaminti companiilor despre importanța colectării selective a echipamentelor de iluminat, în vederea asigurării reciclării lor.Este deopotrivă o campanie de conştientizare, dar şi de colectare, menită să atragă volume importante de deşeuri. În acelașii timp, ne dorim să recunoaștem simbolic efortul celor care ne sunt parteneri”a declarat Roxana Șunică, Directorul de Marketing al Asociației.

 

Orice companie din România poate accesa în mod gratuit sistemul dezvoltat de echipa Recolamp. Mai multe informaţii pot fi găsite pe site-ul Asociaţiei sau apelând numărul cu acces gratuit: 0800.888.666, pentru a solicita propriile containere de colectare şi ridicarea deşeurilor.

 

Tombola_2013

Despre Recolamp

Recolamp este o organizaţie non-profit înfiinţată în septembrie 2007, autorizată de Ministerul Mediului, ce are ca membri fondatori companiile: General Electric Hungary Kft, Osram România şi Philips România. Misiunea organizaţiei constă în preluarea de la producători a responsabilităţii privind gestionarea deşeurilor de echipamente de iluminat, colectarea şi reciclarea lor în condiţii de siguranţă pentru mediu şi sănătatea populaţiei.

www.recolamp.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează