O fotografie din Romania castigatoare la Wiki Loves Monuments

0Wiki Loves Monuments a organizat un concurs european de fotografie privind moştenirea culturală a Europei. Unul dintre câştigători este un român.

Comunităţile de voluntari Wikipedia din mai multe state europene s-au alăturat acestei iniţiative. În fiecare ţară s-a organizat un concurs local, cu propriile monumente. Fotografiile nominalizate drept câştigătoare pe plan local au fost evaluate de un juriu european.

Sursa: aici

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează